U trendu

Aca Lukas: Istina je da se razvodim

Domaća štampa ovih dana prenosi vest da se folk pevač Aca Lukas razvodi od Sonje Vuksanović, sa kojom ima ćerkicu Viktoriju.

Iako, u početku, nijedno od njih dvoje nije htelo da komentariše razlaz, sada je Aleksandar Vuksanović otvorio dušu i ispričao šta se desilo.

„Istina je da se razvodimo, ali štampa je pisala svašta o razlozima. Nisu u pitanju starlete, daleko bilo, Sonja me dovoljno zna da ne poveruje tim baljezgarijama. Nisu leteli ni tanjiri, kao što sam pročitao negde. Istina je da ja moju, uvek moju Sonju, volim, i voleću je do kraja života, kao i ona mene“, počeo je Aca.

„Osim ljubavi, u braku moraju postojati i druge stvari koje ga čine stabilnim. Nažalost, nas dvoje nismo mogli da pronađemo zajednički jezik kada je u pitanju moj posao. Te razlike su bile sve veće, i na kraju nepremostive, zbog čega je trpeo ceo naš odnos. Vama to možda ne izgleda tako strašno kada se samo opiše, ali nažalost, jeste“, otkrio je on.

Pevač je dodao da je Sonja „laf, divna majka i njegova najveća podrška“, i da nikada neće reći ništa ružno o njoj, prenose domaći mediji.