Akcije Tesle porasle preko 40%! Uzmite BESPLATNIH 50€ i trgujte akcijama ove futurističke kompanije

Samo u poslednjih mesec dana cena akcija kompanije Tesla Motors porasla je više od 40%, a obim trgovanja akcijama ove kompanije se više nego udvostručio.

FXLider, u saradnji sa licenciranom brokerskom kućom Fortrade, svim čitaocima daje besplatnih 50 eura za trgovanje cenom akcija Tesla Motorsa na svetskoj berzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete da preuzmete ovde.

Akcije Tesla Motors-a pratile su opšti oporavak tržišta akcija nakon februarskog pada. Međutim oporavak tržišta nije jedini razlog rasta.

Ova kompanija je pokazala da ne samo da ume da dizajnira i proizvodi vrhunske električne automobile, već da ume i da odgovori na tražnju i ispuni očekivanja kupaca. Broj narudžbina novog Modela 3 dostigao je 253.000 za prvih 36 sati od kada je počelo naručivanje. Ovo je prvi model koji će biti proizveden za masovno tržište što ovaj uspeh čini još većim.

Prema rečima Elon Musk-a, izvršnog direktora Tesle, Model 3 će početi sa proizvodnjom u drugoj polovini 2017. godine i prosečna cena će iznositi oko 42.000 dolara, uključujući dodatne opcije i funkcije. Preporuka kompanije je da ko želi da naruči ovaj automobil, to uradi što pre jer se vreme čekanja na dostavu drastično povećava sa rastom narudžbina. Nakon ove izjave Elon Musk-a, cena akcija je porasla dodatnih 3%.

Osnovna verzija automobila koštaće oko 35,000 dolara. Međutim automobili koji će biti prvi isporučeni koštaće znatno više jer su kupci tražili dodatnu opremu i funkcije kao što su na primer baterija sa većim kapacitetom. Osnovna baterija bi prema obećanju proizvođača obezbeđivala vožnju od 345 km.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Sponzorisan tekst)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.