U trendu

Ima moćno značenje: Ako često viđate ovaj broj, budite sigurni da sreća i obilje dolaze u vaš život

Sigurno ste nekoliko puta videli na satu 11:11 i tražili značenje ovog niza. Ali, znate li da od 111 do 999 svaki niz brojeva ima određeno značenje? To su poruke iz svemira. Možda niste videli puno rasprava o nizu 888, ali ako viđate ovaj broj, poželećete da znate šta vam poručuje. Evo šta stručnjaci kažu koje je njegovo značenje i šta učiniti kad vidite taj niz.

Šta su anđeoski brojevi?

To su nizovi ponavljajućih brojeva koje često viđamo u grupama od tri ili četiri cifre (npr. 222 ili 2222), ali mogu se javiti podeljeno, odnosno da se jedna cifra nađe između njih (npr. 2322).

– Anđeoski brojevi su sinhronicitet ili značajna slučajnost, božansko vodstvo anđela i svemira – rekla je intuitivna savetnica Tanja Kerol Ričardson za mindbodygreen.

Značenja različitih cifara variraju i često se odnose na to koliko je veliki ili mali broj. Broj 1 obično označava početak, dok se broj 9 često odnosi na završetak ili okončanje nečega.

Da biste razumeli anđeoske brojeve, prvo treba da razjasnite šta se dogodilo ili čemu ste razmišljali kada ste ih primetili. Ričardson objašnjava da ste možda primetili da je na satu 1:11 dok ste, na primer, razmišljali o promeni karijere, što bi mogao da bude pozitivan znak da krenete dalje s idejom i prihvatite nove početke.

Šta broj 8 predstavlja u numerologiji?

Ključna reč koja se pojavljuje s brojem 8 je obilje. Ričardson ističe da kad vidite 888 (ili 8888), to se smatra izvrsnim i srećnim znakom.

Profesionalni medij Megan Mikela Fajerster napominje da 8 predstavlja energiju koja je neograničena i da sile svemira uvek teku kroz i oko vas, dodajući da ta cifra služi kao podsetnik da će vas sile kojima se otvorite pažljivo usmeravati.

Značenje anđeoskog broja 888:

Obilje ide prema vama

Kao što je Ričardson već navela, osam je broj koji govori o obilju pa ako često vidite 888 to može značiti mnogo pozitivnih stvari. Na primer, možda ste odradili projekt ili pomogli klijentu pa postoji mogućnost finansijskog obilja za vas.

Ovaj broj vas podseća da vam anđeli mogu pomoći da unesemo više obilja u neko područje života, dodaje ona, bilo da se radi o ljubavi, karijeri ili zdravlju

– Nažalost, anđeli ne mogu magično da promene sve okolnosti koje utiču na vaš život, ali uvek pokušavaju da pomognu – napominje Ričardson.

Šta uraditi? Ričardson smatra da je niz 888 signal da ostanemo otvoreni i prihvatimo obilje u kojem god obliku da se pojavi, ne samo u onima koje očekujemo ili koje silno želimo. Ovaj broj takođe predstavlja moć pa može biti blagi podsticaj anđela da počnete da je koristite, dodaje Ričardson, a prenosi Živim.hr.

– Ako imate obilje nečega, ljubavi, vremena, novca, raširite ga okolo i podelite s drugima, i ono će vam se vratiti poput bumeranga – predlaže ona.

Otvorite se obilju

Da, možda sami sebe kočite u prihvatanju obilja. Ono je svuda oko nas, ali samo kada smo mu otvoreni. Fajerster navodi da vas anđeoski broj 888 može upozoriti na neverovatno obilje koje ide prema vama, tražeći od vas da budete spremni.

– Vaši anđeli vam signaliziraju da zapamtite da je beskrajno obilje uvek dostupno, a podizanje vaše vibracije, ali i očekivanja, može vam pomoći da ga primite – objašnjava ona.

Šta učiniti? Fajerster kaže kad vidite broj 888, meditirate i kroz meditaciju razmislite koji segment vašeg života bi mogao da ima koristi od razvoja.

– Vaši anđeli bi želeli da razmislite o tome gde biste mogli da upotrebite deo svemirskog toka kako biste poboljšali svoje životno iskustvo – kaže ona, dodajući da zapišite nameru i glasno je izgovorite u noći tokom sledećeg mladog meseca kako biste fokusirali energiju na ono što želite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)