U trendu

Ako za 10 sekundi uočite slovo „A“ među gomilom brojeva, pravi ste genijalac

Na ovoj slici, vaš zadatak je da locirate slovo A među grupom brojeva koji imaju upadljivu sličnost sa slovom.

Ponekad nas naše kognitivne sposobnosti izigravaju, čineći izazovom da identifikujemo slovo čak i kada je tačno ispred nas. U početku može izgledati kao da lebdite u moru brojeva. Međutim, nakon detaljnijeg pregleda, verovatno ćete za nekoliko trenutaka tačno odrediti slovo. Zapamtite, za ovaj zadatak vam je dodeljeno samo 10 sekundi, pa angažujte svoja oštra čula i optimizujte svoje vreme!

Priprema pozor sad!

Deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva i jedan. Stop! Da li ste uspeli da locirate slovo A? Ako jeste, čestitamo! Posedujete izuzetno oštar vid i može se reći da imate um genija. Vredi napomenuti da samo oko 1 odsto stanovništva može da identifikuje slovo među brojevima u vremenskom okviru od 10 sekundi. Odajte sebi dovoljno zasluga za postizanje ovog podviga.

Ovaj test efikasno procenjuje vaše povišene opservacijske i intelektualne sposobnosti. Stoga, za sada ne brinite zbog ishoda. Samo zapamtite da rešavanjem ovih zagonetki, poboljšavate svoje znanje tokom vremena i možda postanete senzacija u međunarodnoj zajednici slagalica.

Ako ste uspeli da rešite ovu zagonetku u datom vremenskom okviru, velike su šanse da je vaša vizuelna percepcija oštra. U slučaju da niste uspeli da rešite slagalicu u predviđenom roku, to može ukazivati na prostor za poboljšanje vaše oštrine vida.

Slovo A se nalazi na mestu preseka drugog reda odozgo i druge kolone sa desne strane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)