U trendu

Apartman Iv Sen Lorana na Menhetnu na prodaju za 2 miliona dolara

NJUJORK – Mini-apartman Iv Sen Lorana od 60 kvadratnih metara na 38. spratu hotela „Pjer“ na Menhetnu, prodaje se za dva miliona dolara, prenosi La Stampa.

Apartman u srcu Menhetna, na Petoj aveniji 795, Gornja istočna strana, smatra se „arhitektonskim draguljem“ Njujorka.

Kako podseća italijanski list, jedan od najpoznatijih modnih kreatora 20. veka voleo je putovanja i ukusno nameštene vile, zbog čega je posedovao nekoliko rezidencija širom sveta, među kojima je posebno voleo mali apartman na Menhetnu.

Rezidencija na 38. spratu istorijskog hotela Pjer je prelep apartman sa neverovatnim pogledom na Central Park.

Hotel Pjer izgrađen je 1930. godine sa 41. spratom i danas je mešovita stambena zgrada u kojoj se nalazi oko 190 soba i apartmana.

Sen Loran je kupio mini apartman pre više od 45 godina, zajedno sa Pjerom Beržeom, svojim poslovnim i životnim partnerom.

Stan je veoma svetao, zahvaljujući četiri velika prozora, visokim plafonima i finim završnim obradama i nameštaju koji je osmislio arhitekta Danijel Romualdez.

Dom francuskog dizajnera u Njujorku ima i tri ormana po meri, čajnu kuhinju i luksuzno mermerno kupatilo.

Kao što je napisano u oglasu, koji je objavio stručnjak za luksuzne nekretnine Corcoran, stanovnici uživaju u nizu pogodnosti lukhotele, kao što su 24-časovne usluge konsijerža, parkiranja vozila i sobne posluge.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar