Asistent Čarlija Šina: Znao je da je HIV pozitivan ali i dalje je bio van kontrole

Otkako je početkom meseca potvrdio nagađanja i priznao da je HIV pozitivan, slavni glumac ne može da stane na kraj brojnim optužbama koje se tiču njegovog raskalašnog života.

Prašina oko Čarlija Šina (50) nikako da se slegne, a sada je još više podigao njegov lični asistent, koji je iskreno i sasvim otvoreno progovorio o životu sa HIV pozitivnim glumcem.

Dugogodišnji Čarlijev asistent Stiv Han otkrio je trenutak u kojem je počeo da sumnja da sa zdravljem poznatog glumca nešto nije u redu.

– Jednom prilikom posekako je nogu i krv je počela da šiklja, kada je izbezumljeni Čarli počeo da viče da niko ne dira ništa i da se svi pomaknu nazad. Tada sam se jako zabrinuo i pomislio kako verovatno boluje od Hepatitisa, nisam pomislio kako se radi o HIV-u – priča asistent i opisuje trenutak kada mu je glumac sve priznao.

– Te večeri bio sam jako uzrujan i žalio sam se Čarliju na telohranitelje, kada mi je rekao da život nije savršen i da bi stvari mogle da budu i gore. Tada je rekao da ima HIV – priča Han i dodaje kako je bio slomljen jer su njih dvojica bili više od saradnika, bili su prijatelji.

– Na moje pitanje kako se to dogodilo, odgovorio mi je je da je jednostavno pogrešio. Izgledao je smiren, s obzirom na celu situaciju – otkrio je asistent.

O Čarlijevom raskalašenom životnom stilu piše se već godinama: seks sa porno glumicama, uživanje u drogama i alkoholu – uzelo je svoj danak na najgori mogući način.

Nakon otkrivene dijagnoze i u poslovnom svetu sve je krenulo nizbrdo, pa mu je tako otkazan angažman na mega popularnoj seriji „Dva i po muškarca“.

– Čarli je bio van kontrole, ali i dalje pun obzira prema prijateljima, zaposlenima i kolegama. Nije odustajao od svog životnog stila. I dalje je uživao u seksu. Voleo je da devojke sa kojima je spavao, namaže kremom za suvu kožu, koja mu je služila kao lubrikant. To mi je bilo jako bizarno – priča Han i dodaje kako je ekscentrični glumac, uprkos stanju u kojem se sada nalazi, i dalje brižan i pomiren sa celom situacijom. Ipak, smetaju mu brojni tračevi koji kruže o njemu, prenose američki mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.