U trendu

Astrolozi otkrili vezu između sata rođenja i karaktera, saznajte šta govori o vama

Astrološki gledano, karakter osobe ne zavisi samo od datuma rođenja, već i od sata, odnosno doba dana ili noći kada je neko rođen.

Gleda se i kakav je bio položaj planeta u baš tom trenutku i kakve će dugoročne posledice imati taj aspekt na sudbinu osobe.

Astrolozi su primetili da postoje određena korelacija između satnice rođenja i osobina osobe.

Od 23h do 6h

Tajanstveni ljudi rađaju između 23 sata noću i 6 časova ujutru. Po mišljenju astrologa, ove bebe izrastaju u posebne ljude, borce sa fantastičnim kvalitetima.

Od 6h do 11h

Od ranog jutra pa malo pre podneva rađaju se veoma aktivne osobe. Astrolozi kažu da ih krasi izuzetna bistrina i oštroumnost. Kako su požurile da se rode i tako „pozdrave dan“, smatra se da su rođeni u ovo vreme veoma vredni.

Od 11h do 18h

Ovo je vreme za poslovne susrete i sklapanje dogovora. Astrolozi veruju da osobe rođene između 11h i 18h drže do sebe, uspešni su u pregovaranju. Nikada ne kasne i sve stižu da obave na vreme i kako treba.

Od 18 h do 23h

Kreativne osobe, pomalo i narcisi koji neretko precenjuju sebe. Smatraju da ceo svet treba da zastane kada se oni pojave, nigde ne žure, jer veruju da drugi moraju da ih čekaju, piše Mondo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar