Bahato: Evo kako milioneri traže devojke i hvale se bogatstvom (foto)

Ako živite u uverenju da su društvene mreže i aplikacije za pametne telefone među retkim stvarima danas koje ne diskriminišu siromašne, varate se. Neke usluge funkcionišu na temelju ekskluzivnosti, a mogu da ih priušte samo odabrani.

Poznato vam je da je Instagram pun profila „Rich kids of…“, ali da li ste znali da postoji istoimeni server. Samo stvarno bogati mogu sebi da priušte lični profil na njemu, budući da članarina košta 1000 evra mesečno.

https://www.instagram.com/p/BXvW2HqAtuH/?taken-by=jetsmarter

„Ako vam je skupo, to nije za vas“, poručili su.

S obzirom na to da je jako sličan Instagramu, svi željni bahaćenja svojim bogatim stilom života imaju alternativu. Reč je o aplikaciji za upoznavanje na kojoj profil mogu da priušte smo najbogatiji. Prema službenoj internetskoj stranici servisa, 41 posto njihovih korisnika ima prihod veći od milion dolara godišnje.

„Zabavljajte se sa atraktivnim milionerima“, slogan je ovog servisa.

https://www.instagram.com/p/BXS67KkAm9Q/?taken-by=jetsmarter

Reč je o luksuznoj društvenoj mreži sa sedištem u Amsterdamu. Ovde možete da kupite najskuplje automobile, jahte, avione, helikoptere, satove… Nude se i avanturističke ture do mesta poput Antarktika, ali samo onima koji to mogu da plate.

https://www.instagram.com/p/BVVc9yiAR7C/?taken-by=jetsmarter

Osnovna godišnja pretplata za ovaj servis iznosi 15.000 dolara, a za sve dodatne privilegije (otkazivanje besplatnih rezervacija, prioritet prilikom rezervacije letova…) mora se nadoplatiti „tričavih“ 50.000 dolara, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.