U trendu

Beba osvojila Instagram: Svojim umećem ostavlja bez daha (video)

Maleni Kobi postao je prava zvezda!

Profilom malenog Kobija upravljaju njegovi roditelji, a mama Ešli Vijen i tata Kajl Vijen takođe su zastupljeni na Instagramu, ali sinčiću ne mogu da pariraju po popularnosti – majka ima 42 hiljade pratilaca, a otac nešto više od 5, 200. A Kobija prati MILION LJUDI!

Skok se desio za samo mesec dana kada je najslađi kuvar na svetu imao nešto više od 100, 000 pratilaca. Skočio je očekivano i broj pregleda snimaka njegovog kuvanja koje sada gleda više stotina ljudi.

Beba Kobi kuva svašta, a majstor je i za internacionalnu kuhinju. Sprema jela naravno u skladu sa svojim uzrastom, a serija njegovih video recepeta izgleda poput najbolje slikovnice koja bi mogla da se zove „Mali šef kuhinje Kobi“.

I dok se mnogi pitaju da li je u redu javno promovisati dete i koliko roditelji vode računa o ishrani svog sinčića, raste Kobijeva popularnost i na Jutjubu gde ima više do 12 hiljada prijavljenih korisnika. Na ovom kanalu njegove snimke gleda i do više desetina ljudi.

Jedan od najpopularnijh snimaka je onaj u kojem Kobi priprema picu.

Roditelji su već počeli saradnju sa brojnim brendovima, a pokrenuli su i sajt gde se mogu kupiti najrazličiitji predmeti sa imenom i likom dečaka – od stikera koji koštaju nešto više od četiri dolara i majica koje dostižu cenu i od 42 dolara.

Nadamo se da Ešli i Kajl pre svega misle na potrebe svog deteta, i na to šta je najbolje za njega, a da je svet dobio novu kulinarsku zvezdu, u to nema sumnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.