Beskućnik nakon transformacije osvojio srca mnogih (video)

Vlasnik salona poznaje beskućnika Hosea jako dugo i ponudio mu je transformaciju od glave do pete. Osim besplatnog šišanja i brijanja, dao mu je odeću i još neke modne dodatke. Seda i nečista brada je hipsterski skraćena, a po istom principu je išlo i menjanje frizure i oblačenje.

Tokom uređivanja Hose je zahtevao da se ukloni ogledalo kako bi utisak bio jači kada konačno ugleda novog sebe. Tokom šišanja delovao je uzbuđeno, a kada se prvi put ugledao u novom izdanju nije mogao da zaustavi suze.

Nakon tretmana odlučio je da se prošeta ulicama Palma de Majorke. Niko nije mogao da ga prepozna. Bivši električar delovao je samouvereno, a čak je mamio i poglede slučajnih prolaznica, prenosi Daily Mail.

– Niko nije znao ko sam dok im nisam rekao, kazao je Hose i dodao kako su svi bili šokirani, ali i srećni videvši koliko je i on sam srećan.

Video je snimljen još 2015. godine, ali postao je viralan tek poslednjih dana kada je prvi put objavljen na internetu.

– Ovo mi nije samo promenilo izgled, već i život. Ono što sada želim je pristojan posao, kazao je Hose, a kako prenose španski mediji, Hoseu je nedugo nakon transformacije lokalna kompanija ponudila finansijsku pomoć i posao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.