U trendu

Bila jednom jedna bluza

Bila jednom jedna bluza… Od čipke ili žerseja, svile ili uzbudljivog džinsa. Strukirana ili široka, komotna, bela kao mleko, karirana, na cvetiće ili ukrašena volanima. Kakva god da je, ostala je – neizbežna. Dočekala je i naše dane.
Uzbudljiva, kao prsluk bez rukava sa zakopčavanjem na rajsferšlus, uz pantalone, nežna, svilena uz kratku suknju, čedno otkopčana tek da naglasi tajnu, blago erotična, u kombinaciji džinsa i antilopa s resama, golišavog pupka.
Ide uz određen tip žene: avangardne, zavodnice, romantične ili goropadnice.
U poslednje vreme bluze su pod pritiskom novog modnog talasa i svemoguće krpice – moćne majice, koja se javlja u svakojakim varijacijama i bojama. Ipak, među tim obiljem probije se i poneka bluza iz najnovije generacije. Lepi primerci stižu u lepršavom izdanju. Providne su, od voala, živih boja i više otkrivaju nego što pokrivaju. Nose se u svim prilikama, od ranog jutra do duboko u noć.
Oni koji ne robuju modnom šematizmu drže se klasične, najklasičnije bele bluze, za koju postoji samo jedan uslov – da bude bela kao mleko. Bela bluza kombinuje se uz sve vrste odeće, od farmerki do klasične crne suknje. Ima neverovatnu moć da dame u godinama – podmladi. Oprobana je i kao dobar izbor posle burnih i neprospavanih noći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.