U trendu

Bili Zejn o Titaniku: Rouz je trebala da ostane sa Kalom

Holivudski glumac Bili Zejn šokirao je fanove filma „Titanik“, izjavivši da je Rouz trebala da ostane sa Kalom, umesto što je pobegla sa Džekom. Sećate se svi posesivnog verenika Kala, koji je maltretirao psihički i fizički, a na kraju je i pucao u nju.

Zejn (50) se nedavno pojavio u jednoj američkoj emisiji, prisećajući se kraja čuvenog filmskog hita.

„On je bio neshvaćen. On nije bio ledeni breg. On nije udavio 2000 ljudi,“ rekao je Zejn, misleći na Kala. „Mislim da je želeo da traži oproštaj od Rouz i voleo bih da je pronašao na kraju, kada se krila od njega na pramcu broda koji je spasao preostale putnike sa Titanika. Verujem da je želeo da ispravi sve svoje greške.“

Nešto ranije, i glumica Kejt Vinslet je progovorila o svojoj ulozi (Rouz) u ovom filmu o onome što su svi pretpostavljali.

„Rouz je mogla da spasi Džeka od smrzavanja u ledenoj vodi, samo da nije bila toliko sebična. Džek je takođe mogao da se popne na ogromna drvena vrata koja su plutala u okeanu ali je Rouz želela sve samo za sebe. Mislim da su oboje mogli da se održe na vodi do dolaska spasilaca,“ izjavila je Kejt u februaru, u šou Džimija Kimela.

https://www.youtube.com/watch?v=rdRxyVhyP1A

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.