U trendu

„Bio je sav krvav“: Kobna greška na snimanju filma ‘Lajanje na zvezde’

Kultni film “Lajanje na zvezde” jedan je od najpopularnijih domaćih filmova koji rado gledaju sve generacije, a mnogi ne znaju da je jedan glumac na snimanju za dlaku izbegao smrt.

Direktor fotografije Veselko Krčmar jednom prilikom otkrio je šta se dešavalo na snimanju poznatog filma.

Naime, našem poznatom glumcu Nikoli Đuričku ovo je bila prva uloga na filmu, gde je tumačio jednu od glavnih uloga – boksera Milića Gavranića.

U sceni u kojoj trči ispred voza kroz tunel, Đuričko je napravio kobnu grešku – čekao je da mu se lokomotiva približi, pa tek onda krenuo da trči, umesto da je krenuo u akciju na znak koji mu je signaliziran.

– Onda se okliznuo i pao. U trenutku sam se uplašio da će ga stvarno voz pregaziti. Bacio sam kameru, krenuo ka njemu, ali srećom, neko u blizini ga je već podigao. Kad je voz prošao, Nikola se pojavio sav krvav. Naravno, prekinuli smo snimanje, tresao sam se od straha – pričao je Krčmar.

Na radost svi prisutnih, kao i mnogobrojne publike koja već više od dve decenije prati i ceni rad poznatog glumca, Nikola Đuričko se izvukao iz neprijatne scene, a godinama kasnije nizao je sve bolje uloge u domaćim filmovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar