U trendu

Bivša manekenka na sudu traži milione od bivšeg koji ima rak

Kristina Estrada (54) razvodi se nakon 13 godina od bogatog saudijskog šeika Dr. Valida Jufalija. Šeik je bivšoj manekeni ponudio 37 miliona funti, što je ona odbila. Sada se na sudu bori za 196 miliona funti, jer je to, kaže njen advokat, samo kap u moru bogatstva koji Jufali ima.

Saudijski šeik, čije bogatstvo advokati procenjuju na 8 milijardi funti, razvod od Kristine zatražio je 2012. godine kada je upoznao 25-godišnju libansku voditeljku. Jufali je voditeljku oženio u Saudijskoj Arabiji dok je još bio u braku sa Kristinom, jer mu tamošnji zakon dopušta više legalnih brakova.

U dramatičnom svedočenju, Kristina je pred sudijom lupala šakom o sto i plakala jer zahteva ono što, kaže, zaslužuje svaka žena.

Bivša manekenka traži nekretninu u elitnom londonskom Iton Skveru, koja stoji 62 miliona funti, kao i 6,5 miliona za njeno uređenje. U vili koju joj je šeik ponudio ne želi da živi jer bi delila deo jednog sprata sa osobljem. Odbila je stan i u Čelziju jer ima ‘čudne sobe’.

Estrada u svoju ‘cenu’ ubraja i 28.000 funti za karte za Vimbldon, a treba joj i ‘budžet za odmore’ u iznosu od 12.160 funti. U iznos je ubrajala i odlazak u Pariz kako bi mogla da pogleda La Traviatu. Tu njenim potrebama nije bio kraj.

Kristini treba dodatnih 100.000 funti kako bi održavala vikendicu, kao i 113.00 funti kako bi je napunila ‘pivom i hranom’.

Najveće čuđenje ipak je izazvao njen račun za odeću. Objasnila je da joj godišnje treba milion funti za odeću i nakit, a tu ubraja i kupovinu 35 dizajnerskih satova koje mora da ima kako bi ih mogla uskladiti sa odevnim kombinacijama. Takođe kaže da joj je potrebno pola miliona funti za pet automobila, od kojih su dva za njenu kuću u Beverli Hilsu koju joj je šeik kupio.

Jufali nije bio prisutan na sudu jer se trenutno u privatnoj klinici leči od raka. Njegovi advokati tvrde da je šeik osigurao i više nego lagodan život za Kristinu i njihove kćerke i da joj je do sada uplaćivao na račun 100.000 dolara mesečno, prenose mediji.

https://twitter.com/slantpointnow/status/748175975930859520

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.