U trendu

Bizarna reklama za majke koje doje: ‘Nemojte se osećati kao krava’ (video)

Mame koje doje svoje bebe često su suočene s prekim pogledima i primedbama okoline ako svojoj deci u javnosti daju da sisaju.

Pumping. Unplugged – Elvie Pump

Breast pumping shouldn’t make you feel like a dairy cow! Introducing Elvie Pump, the world’s first silent wearable breast pump. Cut those cords and sing along: "these are not udders, they're my boobs"! http://bit.ly/ElviePump#breastpump #breastpumping #motherhoodDirector: Fiona Jane Burgess, with an all female dance cast of mums: Ibs, Nuna, Hannah and Stephanie.

Gepostet von Elvie am Montag, 17. September 2018

Nedavno se pojavila jedna prilično bizarna reklama za pumpicu za izmlazavanje koja se predstavlja kao ‘tiha i diskretna’. U reklami glavnu ulogu imaju žene koje plešu oko nekoliko krava u kadru i u rukama nose pumpe za izmlazavanje pa su, očekivano, prve reakcije na reklamu bile da proizvođač upoređuje dojilje s kravama muzarama.

Reklamni spot objavljen je na Fejsbuk stranici kompanije, uz slogan: ‘Tokom izmlazavanja ne biste smele da se osećate kao krava muzara!’.

Ova reklama je na društvenim mrežama izazvala zgražavanje, najviše majki koje doje.

– Zašto bi dojilje trebalo da se osećaju kao krava?! Pa i druge životinje, poput tigrica ili gorila takođe doje svoje mladunce – neki su od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar