U trendu

Bizarna teorija o jednom od najpopularnijih crtaća na svetu: Pogledajte šta predstavlja svaki od likova

Šupljikav, žut i možda gori od želje da večito peva, ali neki sumnjaju da Sunđer Bob i svi njegovi prijatelji imaju skrivenu vezu koja povezuje sve njihove likove. Kruži teorija obožavateljke koja smatra da je otkrila zajedničku temu koja je pomogla u stvaranju glavnih likova serije.

Ova teorija kaže da glavni likovi u Sunđer Bobu zapravo predstavljaju prikaze raznih mentalnih poremećaja.

@asheleyspam

How did we not notice these things sooner? 🦀 #sponegbobsquarepants #spongebob #conspiracy #fypシ

♬ never slowed – slowedaudios🖤🤍

Otkačeni Sunđer Bob navodno je manifestacija ADHD-a, dok je Zvezda Patrik navodno trebalo da predstavlja Downov sindrom, a Lignjoslav opisuje depresiju. U međuvremenu, gospodin Kraba ima narcisoidni poremećaj ličnosti, a Plankton je prikaz bipolarnog poremećaja.

Neverovatne teorije

Teorija je postala neverovatno popularna na TikToku, skupivši gotovo 30 miliona pregleda i izazvavši lavinu komentara ljudi koji podržavaju ovo mišljenje.

Jedna je osoba rekla da je sigurna da je teorija ‘istinita’ i pozvala svoje kolege gledaoce da ‘sagledaju širu sliku’, dok je druga rekla da ‘nikada više neće moći da gleda Sunđer Boba na isti način’ nakon što su shvatili teoriju.

Drugi su sumnjali da postoji ‘šansa da previše razmišljate o ovome’ i pitali su se ‘zašto psihoanaliziramo Sunđer Boba’. Čini se kao prilično sumorna teorija za crtani čija uvodna špica počinje rečima ‘Jeste li spremni, deco?’, ali ovo je serija o sunđeru koji živi u ananasu i ima puža ljubimca koji mijauče pa je sve moguće.

Ovo nije jedina popularna teorija o Sunđer Boba Kockaloneu za koju fanovi smatraju da sve likove povezuje u središnju temu. Druga popularna sugeriše da se karakteri glavne postave temelje na sedam smrtnih grehova.

Drugačije ćete gledati na crtać

Sam Sunđer Bob je očigledno prikaz požude, ne najboljeg poznatog izraza požude koji je želja da uskočite u krevet sa svakim koga vidite, već entuzijazma i žudnje koji dolaze sa žudnjom za životom.

Njegov najbolji prijatelj Patrik očito je lenčina, spor je, lenj i najradije ne radi apsolutno ništa, to je tačno ponašanje morske zvezde, ali on još uvek odgovara opisu lenjosti.

Lignjoslav biva ošamaren s grehom ljutnje, uopšteno je ljuta vrsta koja često gubi svoju crtu sa Sunđer Bobom.

Gospodin Kraba je očito pohlepa, što nije iznenađenje od tipa koji je rekao ‘zdravo, ja volim novac’, dok je njegov glavni neprijatelj Plankton zavist jer uvek želi da ukrade tajni Kebin recept kako bi postigao uspeh kakav vidi kod drugih.

Zatim, naravno, puž Gari je proždrljivac jer je uvek zainteresovan za pronalaženje novih stvari za jelo, dok je Sendi ponos jer je vrlo ponosna na svoje teksaško poreklo i neverovatno glasna o sebi.

U to nije ništa manje teško poverovati nego u sunđera koja živi u ananasu na dnu mora i koja radi u restoranu brze hrane koji vodi rak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)