U trendu

Bizarni snimak: Policija se u noći sukobila s jezivim mitološkim bićem?! (video)

Na Jutjubu, a kasnije i na brojnim drugim društvenim mrežama ali i portalima i vestima širom sveta, proširio se veoma bizaran snimak. Naime, pre nekoliko dana neko je u Paragvaju snimio navodno mitološko biće zvano Pombero.

U jednoj paragvajskoj četvrti po imenu Itá Enramada došlo do navodnog bliskoga susreta policije i nekoga ili u ovom slučaju nečega što se tada zateklo u jednom butiku. Potom je došlo do pucnjave, a oni koji su dobro izučili video i imaju malo bujniju maštu, zaključili su da je policija pucala na goblina, odnosno Pombera.

Tog takozvanog goblina još nazivaju i „Noćnim čovekom“, a pišu da je on, navodno, posebno zainteresovan za devojke. Opisuju ga kao veoma ružno biće niskoga rasta, kažu da živi u šumi i da svoj dolazak najavljuje zviždanjem te da je i zaštitnik ptica.

Prema lokalnim verovanjima, Pombera se može podmititi alkoholom i cigaretama, a seljani tvrde kako on čak može postati i prijateljski raspoložen ako mu se previše udovoljava.

Pa ipak, ABC je naknadno objavio izjavu lokalnog predstavnika policije koji je rekao kako je policija imala posla s drogiranim muškarcem koji je provalio u butik, a da na kraju nisu uspeli da ga uhvate jer se bacio u lokalnu reku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.