U trendu

Bizarni šou: Takmiče se ko će kandidatkinji napraviti dete (foto, video)

Sve češće smišljaju se novi rijaliti formati, koji u većini slučajeva šokiraju gledaoce. Sad je televizija Fox otišla korak dalje i osmislila dosad najbizarniji šou ikada.

View this post on Instagram

#laboroflove 🤰

A post shared by Andre King (@andreking1983) on

U šou ‘Labor of Love’ čak 15 muškaraca takmiči se ko će napraviti dete glavnoj protagonistkinji Kristi Kacman (41). Rijaliti vodi Kristin Dejvis, koja se proslavila ulogom Šarlote u hit seriji ‘Seks i grad’. 

Kristi je razvedena i još nije rodila pa je odlučila da učestvuje u ovom šou jer želi da rodi dete pre nego što joj otkuca biološki sat. Uvek je na prvo mesto stavljala karijeru, ali sada bi želela da upozna muškarca svog života, odnosno oca deteta.

– Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam da se snađem na sastancima jer želim da zasnujem porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će mnogo žena moći da se poistoveti s mojom pričom – ispričala je Kristi.

U prvoj epizodi emisije muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu. Voditeljka im tada objašnjava da će tako proveriti koliko su kandidati plodni i da od toga zavisi njihov dalji ostanak u rijalitiju. Muškarci sve do tog trenutka nisu znali da će morati da to urade pa su ih reči Dejvisove prilično šokirale. Međutim, na kraju su pristali. 

– Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali – ispričala je zvezda emisije.

Međutim, sperma nije jedini bitan aspekt ovog bizarnog rijalitija. Muškarci će morati da pokažu kako se snalaze s decom, menjaju pelene, paze na decu. Takođe, spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove. Svake nedelje jedan takmičar napušta šou.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.