U trendu

Bliznakinje sve rade zajedno

Jednojajčane, identične bliznakinje venčale su se na dvostrukoj ceremoniji u Njujorku. Zaista neobično!
Evo stiže mlada. A potom stiže i druga mlada, koja jako liči na onu prvu.
Potpuno identične bliznakinje po imenu Fransin i Marija Munafo dodale su i svoja venčanja na listu posebnih događaja koje su zajedno radile. Napravile su dvostruku, zajedničku svadbu i veselje nakon toga.
Ove 28-godišnjakinje verile su se svojim dugogodišnjim izabranicima na Božić 2006. godine, a potom su se i zajedno venčale prošle nedelje u Njujorku. Izgleda da one sve rade zajedno!
Obe su nosile bele dugačke venčanice bez bretela. Marijina haljina imala je srebrne ukrase, a Fransinina zelene, tako da nisu bile identične.
Nakon što su zajedno proslavljale mature, rođendane, diplomiranje i druge svetkovine, sada je red došao i na venčanje. Međutim, bliznakinje su odlučile da će na svoja putovanja za medeni mesec ići zasebno. Izgleda da ipak neće svuda ići zajedno. U pitanju je medeni mesec!
Fransin i Džefri Parkinson će na svoj medeni mesec ići u Diznijev svet u Orlandu na Floridi, a Marija i Albino Gonkalves će otputovati u okolinu Njujorka, u mesto Pokonos u Pensilvaniji.
Kako god neobično izgledalo, ovo zajedničko venčanje zaista deluje romatično. Pogotovo ako je u pitanju vaše drugo ja, to jest vaš blizanac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)