U trendu

Bombastičan parfem

Danas se parfemi proizvode ne samo u različitim mirisnim nijansama već i u različitim ambalažama. A da li ste ikada videli parfem upakovan u flašicu koja podseća na ručnu bombu? I to postoji.
Parfem u obliku granate načinio je pravu zbrku u Brazilu. Prouzrokovao je pravi saobraćajni haos koji je nastao zbog blokade grada!
Miris upakovan u flašicu u obliku ručne bombe koji je neko ostavio ispod mosta s gustim saobraćajem izazvao je zatvaranje glavnog autoputa i doveo policiju na lice mesta kako bi ovaj neobični slučaj bio istražen. Međutim, kada su policajci došli, mogli su samo da utvrde da je u pitanju samo stilizovan francuski parfem.
Crna bočica parfema pod nazivom "Arsenal", koji je osmislila dizajnerska kuća "Gilles Cantuel", izgledala je potpuno realistično za predstavnike zakona koji su se pojavili na licu mesta kako bi raščistili saobraćajnu gužvu.
Rezultat cele ove zbrke bio je zastoj automobila dugačak čak pet kilometara i to u jednom od najvećih južnoameričkih gradova – Sao Paulu, koji je već ionako poznat po zagušenim ulicama.
Nije baš najjasnije da li je bočicu ovog parfema neko ostavio kako bi napravio šalu ili iz nekog zlobnijeg razloga, izjavio je lokalnim novinama "Globo news", policijski detektiv Renato Fernandes.
Predstavnici policije nisu nikoga uhapsili u vezi s ovim slučajem.
Kao što možete videti, bočica ovog parfema je zaista realistično napravljena. A kakvog je mirisa ovaj parfem? Saznaćete ako ga kupite. Ipak, vodite računa gde ga ostavljate, da ne bi došlo do zabune kao u ovom slučaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.