U trendu

„Bosanac pere Golfa u perionici“: Ne, nije vic, ovo morate da vidite (video)

Mnogi koji su ikada imali legendarnu Golf „dvojku“ kažu da je to automobil koji je sa razlogom nosi titulu neuništivog. Ipak, najnoviji snimak, na kome se vidi kako vlasnik golfa komplet pere svoj auto – i unutra i spolja, nije nešto što se često viđa.

Naime, na instagram stranici „Brdoviti Balkan“ osvanuo je video u kome je vlasnik Golfa rešio da svoj auto dubinski opere, toliko dubinski da je svesno oprao i unutrašnjost Golfa. U opisu videa koji je nasmejao mnoge stoji „Komplet pranje automobila, spolja i unutra, 20 maraka“

U videu koji je prikupio brojne simpatije ali i mnoge ostavio u čudu, vidi se vlasnik Golfa koji na jednog autoperionici pere svoj auto koristeći vodu pod najvećim pritiskom. To ne bi bilo ništa čudno, da nije, prilikom pranja, otvorio sva vrata auta, čak i gepek, te počeo da pere i unutrašnjost automobila.

Moguće da je vlasnik rešio da testira sve sposobnosti svog Golfa, ipak ovako nešto nije prizor koji je prikladan za bilo koji auto, čak i za neuništivu „dvojku“.

Korisnici instagrama ostali su u šoku kada su videli ovakav način pranja automobila.

„Ovaj pere auto kao da je roknuo nekoga“, „Terao živo prase u kolima, j**i ga, prase nije znalo da to nije pokretni wc“, „Pa tako se i pere Golf dvojka. Jer, ko mu šta može?“, „Da je može malo bar iskrenuti da se ocedi“, „Dobar Golf uz masnu banderu ide“, „Lako mu je da pere kad ima rupe na patosu“, „Sad preguraj negde da ne smeta i dođi po njega oko Gospojine“, bili su neki od šaljivih komentara na račun vlasnika Golfa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)