Bred ne želi da Anđelina vodi decu svuda po svetu

I dok Bred Pit (53) već traži najbolje privatne škole u Los Anđelesu i okolini, njegova bivša supruga Anđelina Džoli (41) smišlja u koji deo sveta će otputovati sa njihovih šestoro dece.

Upravo je to postala nova prepreka njihovom razvodu. Naime, glumački par se ne može složiti oko školovanja Medoksa (15), Paksa (13), Zahare (11), Šajlo (10) i osmogodišnjih blizanaca Noksa i Vivijen.

Pit želi da im baza bude Los Angeles i da tamo svi idu u školu. Njegov tim advokata traži da se Bred i Anđelina dogovore kako će jedno od njih uvek biti u L.A.-u tako da deca retko moraju da izostaju iz škole.

Psihijatri koji su razgovarali sa porodicom Džoli-Pit slažu se kako je za decu bolje da žive na jednom mestu, a ne da prate majku na njenim putovanjima svetom. Bilo bi zdravije da imaju prijatelje. Ovako im ceo svet glumi porodicu, što je loše za njihov psihički razvoj – rekli su Bredovi prijatelji.

Anđelina ne planira da pristane na takav dogovor. Želi da deca odrastaju na putovanjima jer smatra da im tako razvija ‘svest o planeti’.

Par je objavio razvod u septembru prošle godine, a Bred se uskoro iselio iz zajedničke vile. Zajedno dele bogatstvo, a deo nekretnina već su počeli da prodaju kako bi lakše podelili bogatstvo. Problem je starateljstvo nad decom. Bred želi da bude zajedničko, ali Anđelina na to nije pristala. Sve rešavaju pred privatnim sudijom koji će odlučiti o njihovom razvodu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.