Bred Pit: Snimanje filma na medenom mesecu nije bila dobra ideja

Slavni holivudski glumac Bred Pit u intervjuu za V Magazine raspričao se o svojoj supruzi, njihovom zajedničkom filmu i njihovo šestoro dece, a priznao je kako se upravo okružen svojom porodicom najbolje opušta od napornih snimanja.

– Snimanje filma „By the Sea“ verovatno nije bio najpametniji način provođenja medenog meseca, ali s druge strane, svađanje i mirenje i pokušaji dolaska do kompromisa… Ima li bolje metafore za brak? To je film koji govori o izazovima koje ljubav donosi – izjavio je Bred, koji je medeni mesec sa Anđelinom Džoli proveo snimajući na Malti film o paru koji odlazi na odmor kako bi po poslednji put pokušao da spasi brak.

Kao umetnici hteli smo da učini,p nešto što će biti drugačije. Nije to bila najsigurnija ideja, ali život je kratak i sve treba probati – izjavio je jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca.

Slavni glumac priznao je i kako je uživao u režiranju svoje supruge jer je odlučna i ima savršenu intuiciju, a naglasio je kako joj u potpunosti veruje i da je i na radnom mestu neverovatno seksi. Ipak, nakon napornog radnog dana najlepše mu je kad dođe kući i uživa u druženju sa celom porodicom.

– Na kraju svakog dana možemo se posvetiti roditeljstvu, uživati sa našom prekrasnom i ludom decom, razgovarati o njihovom danu, naterati ih da peru zube svako veče i time svaka napetost nestaje… Sve do idućeg dana.  – priznao je slavni glumac.

Bred je neko vreme proveo sam sa najmlađim članovima porodice – sedmogodišnjim blizancima Noksom i Vivijen, dok je Anđelina bila u Kambodži gde je povela 14-godišnjeg Medoksa, 11-godišnjeg Paksa, 10-godišnju Zaharu i 9-godišnju Šajlo, a tamo će uskoro početi sa snimanjem novog filma, prenose američki mediji.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.