U trendu

Breskvica

Još jedna istočnoevropska atraktivna devojka stiže iz Češke. Mada nema validnih podataka o njenom pravom imenu – nekada se zove Renata Daninska, a nekad Nensi Lejn – ova vatrena lepotica je u izvesnim krugovima ipak najpoznatija pod nadimkom Breskvica.

Rođena je u Brnu 17. septembra 1981. godine. Breskvica se ubraja među retke originalne crvenokose devojke na listama najprivlačnijih žena sveta. Doduše, u kratkoj, ali uspešnoj karijeri fotomodela više puta je menjala svoj pojavni oblik, pa je tako jedno vreme bila plavuša, a potom brineta. Na insistiranje radoznalaca da kaže koja joj je matična boja, spretno odgovara: „Onaj koga to zaista zanima, taj zna i gde treba da pogleda.“ Naravno, u obrve.

Kada je reč o telesnoj građi, Breskvici zaista nema šta da se zameri. Visoka je 168 centimetara, teška 51 kilogram. Bog joj je podario par izuzetnih grudi tako da estetski hirurzi kod nje nemaju šta da traže. U svojim vitrinama nema baš puno pehara. Bila je mis novembra 2004. godine časopisa „Penthaus“ i to je sve. „Stručnjaci“ su, međutim, ubeđeni da njeno vreme tek dolazi.

Samo je „kolje“ jedan greh iz prošlosti. Naime, postoje neoborivi dokazi da je na početku svoje karijere snimila porno-film s jednim mladim parom. Ona bi sada da se toga odrekne, ali…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.