U trendu

Brus Vilis – kritičari ga ne vole, ali zato ga njegove žene obožavaju (Foto)

Slavni glumac odradio je svoj debi na Brodveju u predstavi Misery, ali nije osvojio naklonost kritičara.

Brus Vilis (60) dobio je glavnu ulogu u pozorišnoj adaptaciji istoimenog romana Stivena Kinga, a na pozorišnim daskama pridružila mu se Lori Metkalf. Brus glumi pisca romana, koga nakon saobraćajne nesreće spasi njegova velika obožavateljka Eni, ali ga kasnije drži kao taoca u svom izolovanom domu.

Njegov nastup na pozorišnim daskama nije bio pošteđen kritika – mnogi su primetili kako će ulaznice za predstavu sigurno planuti s obzirom da je on filmska zvezda, ali njegovu ulogu su u najboljem slučaju nazivali “prosečnom”, i naglasili kako će samo ona publika koja želi da vidi Brusa biti zadovoljna, dok će oni koji se nadaju odličnoj predstavi biti razočarani.

Uprkos lošim kritikama, Brus je na premijeru predstave stigao nasmešen, a podršku su mu pružile njegove najdraže žene – supruga Ema Heming Vilis (37), koja je jako ponosna na svog supruga i celu ekipu koja je radila na predstavi, ali i njihova starija kćerka Mejbel.

Ema je stigla na predstavu kako bi i iz publike bodrila svog supruga, ali trogodišnja Mejbel bila je u pozorištu pre predstave, gde joj je Brus pokazao pozornicu na kojoj će te večeri nastupiti.

Brus i Ema, pored trogodišnje Mejbel imaju i jednogodišnju kćerku Evelin. Brus iz prethodnog braka sa glumicom Demi Mur ima još tri kćerke, Ramer, Skaut i Talulu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.