Budite navijač sa stilom

Ima navijača, a ima i navijača! Razlika je, valjda, jasna. To su oni koji toliko vole tim za koji navijaju da bi svaki deo tela pokrili njegovim bojama i simbolima. Međutim, pre nego što na lice nanesete te navijačko-ratničke boje, razmislite na trenutak – da li postoji bolji način da izrazite svoju naklonost? Evo nekoliko saveta koji mogu biti putokaz.

Izaberite komade koji su atraktivno dizajnirani, ali ne gubite iz vida da ćete morati da ih kombinujete s onim što već imate u svom ormanu. Dalje, uvek probajte veličinu i pažljivo odaberite pravu. Najvažnije: ne morate od glave do pete nositi simbole svoje navijačke strasti, komad ili dva će sasvim jasno preneti istu poruku. Poznate sportske marke odavno su prepoznale potrebu da se ova navijačka strast učini prihvatljivom i u svakodnevnom životu, na ulici, pa u svojoj ponudi imaju replike kako starih dresova, jakni, kačketa i patika tako i onih aktuelnih. Njihov logo gotovo sigurno znači da će vam i prijati nošenje takvog komada odeće, zahvaljujući tehnološkim inovacijama na polju materijala, za razliku od mnogo pristupačnijih sličnih primeraka koje možete naći na nekom drugom mestu.

Ukoliko već posedujete sve komade odeće koje ste mogli da nabavite u radnji suvenira svog tima, evo onda ključnog saveta gde i kada biste ih mogli pokazati. Majica i jakna su prihvatljive u svakoj neformalnoj situaciji; majicu kombinujte s džinsom u opuštenoj dnevnoj varijanti, a retro jaknu sa zipom i renderom na rukavima i pojasu mudro možete poneti i uveče, čak i preko košulje. Šorts vašeg omiljenog tima nije nešto što bi dobro izgledalo na ulici, pa bi mogao da postane deo vaše opreme za odlazak u teretanu. Kačket s grbom kluba koji volite, ako je dobro dizajniran, može učiniti zanimljivijom svaku dnevnu varijantu, dok je šal detalj koji bi trebalo ostaviti za one dane kada zaista i idete na utakmicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.