U trendu

Butik u hotelu

Boutique Hotels and Resorts International je asocijacija nezavisno rukovođenih odabranih butik hotela širom sveta. Neki hoteli su mali, sa svega desetak soba, neki imaju i do 200 soba i apartmana, ali zajedničko im je nastojanje da svojim gostima pruže sofisticirane proizvode i uslugu koja je u skladu s butik načinom života.

Kako bi olakšali svojim gostima izbor hotela, Boutique Hotels and Resorts International je svoje objekte podelio u tri kategorije i objedinio ih u Boutique Collections. U Boutique Collections spadaju dijamantska, smaragdna i safirna kolekcija.

Dijamantska kolekcija objedinjuje hotele sa pet zvezdica i deluks kategorije, kao i vile koje spadaju među najekskluzivnije u svetu i tretiraju se kao najpoželjnija mesta za boravak na datim destinacijama. Karakteristične su izuzetno velike sobe i apartmani, vrhunske pogodnosti i veliki izbor dodatnih mogućnosti: jedinstveni spa centri, biznis centri i sale za poslovne sastanke, najrazličitije mogućnosti za bavljenje sportom i odlični golf tereni. Tu su i restorani u kojima obroke pripremaju poznati svetski kuvari, a izbor jela je velik.

Smaragdna kolekcija sastoji se od hotela sa četiri i pet zvezdica koji su među najboljima na određenim destinacijama. Ova kolekcija gradskih hotela okuplja kvalitetne konvencijske hotele, koji, pored odličnih uslova za poslovne goste, nude i veliki izbor zabavnih sadržaja, a neke od soba imaju odvojenu čajnu kuhinju od radne sobe i sobe za spavanje. Pored luksuza na kojem se insistira, većina objekata je akcenat stavila na poslovni, zabavni i noćni život svojih gostiju.

Safir kolekciju čine hoteli više srednje klase, tri plus i četiri zvezdice, a ušli su u asocijaciju zbog jedinstvenog, nesvakidašnjeg dekora i arhitektonskog stila. Većinom su to objekti malih kapaciteta koji mogu da pruže gostima više od prosečnih usluga hotela tog ranga.

Ovi hoteli nalaze se u 23 zemlje širom sveta – od Papue Nove Gvineje do Kanade, od Novog Zelanda do Letonije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.