Častio devojku pićem u klubu, a sutradan joj poslao bizarnu poruku (foto)

Bolničarka Kloi Metjus (20) jedan muškarac častio pićem je u noćnom baru. Dobro su se zabavili pa mu je dala svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano.

Gepostet von Chloe Jessica am Dienstag, 14. August 2018

Umesto da ju je pozove na drugi izlazak ili da joj kaže da se dobro proveo, čovek po imenu Deni poslao joj je račun za pića kojima je počastio. Njegov razlog za takav potez bio je to što devojka nije spavala s njim, prenosi Miror.

Mlada žena na Tviteru je objavila fotografiju poruka koje je primila. Razgovor počinje tako što je on upitao ko je ona, a kada ga je ona podsetila na prošlu noć, on joj je napisao: ‘Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vredelo mog vremena, zar ne LOL’.

https://twitter.com/chlojmatthews8/status/1134772635173314560

Kloi je bilo šokirana porukom i našalila se da zbog ovog ‘službeno prestaje da izlazi’. Njen tvit je postao viralan sa skoro 70 hiljada lajkova.

– To je sigurno šala? Je li naše društvo zaista spalo na ovo? – upitao je jedan korisnik.

Drugi je napisao da se njegova majka sigurno ponosi svojim sinom, dok je treći korisnik predložio da mu ‘fakturiše’ za vreme koje je provela razgovarajući s njim i oduzme račun za pića od toga.

– On će ti još uvek biti dužan, a ti možeš da mu kažeš da razliku iskoristi za upis u školu šarma – dodao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.