Čemu služi krastavac?

Petnaestogodišnjakinje iz srednje škole u Vinipegu, Kanada, su dobile odgovor na pitanje iz naslova. Na predavanju čija je tema bila „žene-umetnice“, a koje je održano na lokalnom koledžu, tinejdžerke su saznale i zašta se još mogu upotrebiti šargarepe i banane (osim za jelo).

Devojke koje su bile privučene temom žena u umetnosti, a koje su želele da čuju nešto o umetničkom stvaralaštvu „nežnijeg pola“, obrele su se na predavanju koje se detaljno bavilo lezbejskim odnosima i načinima na koje žena može da se zadovolji bez muškarca. Kao mogući „alati“ su navedeni i krastavac, šargarepa i banane. Na prikazanim video-snimcima nije bilo golotinje, ali su uslikane žene držale pomenuto voće i povrće i jasno davale do znanja za šta ono može da se upotrebi.

Od svojih ćerki su roditelji doznali šta su to novo naučile na predavanju i protestvovale kod dekana koledža, gospođe (ili gospođice) Constance Rooke. Ona je lokalnim novinama izjavila kako se slaže da prikazani materijal nije prikladan za uzrast prisutnih devojaka i obećala da će ubuduće voditi računa da se tako nešto ne ponovi. Nije prokomentarisala kakve veze ima umetnost sa samozadovoljavanjem pomoću krastavca, niti s kakvim je ciljem održano pomenuto predavanje. Nisu je pitali ni za njeno seksualno opredeljenje i opredeljenje onih koji su predavanje pripremili, jer je to „politički nekorektno“. Nejasno je i da li su banane, krastavci i šargarepe politički korektni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.