Ceo Balkan mu se klanja: Evo kako je lukavi Banjalučanin pobedio sve kladionice

Kladionice su se poslednjih godina ne samo u Srbiji već i na prostoru Balkana toliko proširile da je nemoguće nemati jednu u komšiluku.

Jako mnogo ljudi zavisno je od ove vrste kocke ali ima i nekih koji uspeju da se „iščupaju iz kandži đavola“ i nadmudre sve vlasnike kladionica.

Jedan Banjalučanin postao je heroj i idol onih koji svakodnevno popunjavaju tikete jer je na neverovatno prost način „uvek u plusu“ i na originalan način izdržava celu porodicu.

On je porodičan čovek, zaposlen, ima dvoje osnovaca, stambeni kredit, punoletni automobil i roditelje na selu, prenosi Dnevni avaz.

„Sebe sam smatrao umerenim igračem. Nedeljno sam igrao tri, četiri tiketa, na uloženih pet maraka gađao sam sto. Prosečna kvota mi je samim tim, bila nešto više od dvadeset. Da se razumemo, uživao sam u igri, iščekivanju gola ili promeni rezultata. I sada uživam u tome, ali što bi moja baka rekla, o svom grošu“, rekao je on.

A šta je to uradio što milioni drugih ne mogu?

Odgovor je prost – otvorio je u svojoj kući kladionicu.

Kladionicu za samo jednog igrača – sebe.

Ovaj gospodin odigra tiket po kladioničarskim kvotama na list papira, a novac namenjen za klađenje umesto u kladionicu ubaci u kasicu.

Ukoliko ne pogodi opklade, uloženi novac ostaje u njegovoj kasici. Ukoliko pogodi, dobitak uzima iz te iste kasice. Nakon mesec dana svakodnevne igre prošao je jedan tiket od 120 maraka koji je isplatio iz iste kase u koju ubacuje uplate svojih listića. U kasi je prvi mesec ostalo 150 maraka.

Znajući da se u kladionici uvek izgubi više novca nego što se dobije, ovaj Banjalučanin je uspeo da uskladi svoju strast za klađenjem sa porodičnim obavezama i svi su na dobitku.

Najviše on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.