U trendu

Ceo život je proveo sa majkom i nikad se nije ženio: Sada se ona brine o njemu u staračkom domu (video)

Devedesetosmogodišnja Ada Kiting rešila je da se preseli u dom za stare kako bi brinula o svom osamdesetogodišnjem sinu Tomu.

Tačnije, smatrala je da je Tomu, koji je u centru za negu starih od 2016, neophodna briga i podrška, zbog čega je odlučila da mu se pridruži.

Tom se nikada nije ženio, pa je ceo svoj život proveo sa majkom, zbog čega su njih dvoje nerazdvojni.

„Svaku noć bih mu poželela laku noć i svako jutro dobro jutro, a zatim govorila da dolazim na doručak. Kada bih odlazila dok frizera, on bi me čekao sve dok se ne vratim, nakon čega bi sledio veliki zagrljaj. Nikad ne prestajete da budete mama“, ispričala je Kiting.

„Zaista se dobro ophode prema meni, ali sam srećan sada kada znam da i moja mama živi ovde“, rekao je Tom, a prenose mediji.

Ada i njen suprug imali su četvoro dece, jedno je preminulo sa 13 godina. Pre nego što se penzionisao, Tom je radio kao slikar i dekorater, dok je Ada radila kao medicinska sestra. Adini unuci ih sada redovno obilazi. Menadžer centra za brigu o starima Filip Danijels ističe da je njihov odnos veoma dirljiv i da su srećni što mogu da im učine da budu zajedno.

„Veoma retko možete da vidite majke i njihovu decu zajedno u istom domu za stare i svakako želimo da im omogućimo da to vreme što bolje provedu. Neverovatni su“, istakao je Danijels.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.