Čovek-tigar

„Veliki je broj muškaraca koji su homoseksualci, i koji to kriju od svojih supruga. Mnogo je onih koji imaju potrebu da se oblače u žensku odeću, ili da, makar povremeno, igraju neku drugu ulogu. Još je više onih koji potiskuju svoju pravu prirodu i ne daju joj da se razvije. Ja sam tigar i ne krijem to. Ja nisam tigar samo povremeno, krišom; ja sam tigar 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji“, kaže Denis Smit (Dennis Smith), koga vidite na slici, programer iz San Dijega, Kalifornija.

Da bi oslobodio tigra „koji je u njemu oduvek postojao“, Denis se istetovirao od glave do pete narandžastim i crnim prugama, karakterističnim za ovu životinju, naoštrio očnjake, i podvrgao se operacijama kod plastičnog hiruga, kojima su mu ugrađeni brkovi od lateksa, a usne deformisane, tako da uvek izgleda kao da reži. U planu je i ugrađivanje pravog tigrovog krzna po čitavom telu, kako bi Denis dobio neku vrstu „trajne perike“.

Do sada ga je „oslobađanje njegovog pravog Ja“ koštalo oko 150.000 dolara, dok će ga planirana ugradnja pravog krzna koštati još 100.000 dolara. „Kada dobijem krzno, mislim da ću najzad postići svoj životni cilj“, izjavljuje Denis, koji je zvanično promenio svoje ime u Cat Man. Nekada je on bio sasvim „normalan dečko“: danas, pored pobrojanih „poboljšanja“, umesto kratke, nosi dugu, u narandžasto ofarbanu kosu, a nekada uredni nokti su danas preoblikovani i zašiljeni, pa liče na kandže.

„Naravno da ljudi zure u mene dok hodam ulicom. To i jeste efekat koji sam želeo da postignem. Ali, najvažnije je da postajem ono što sam oduvek želeo – tigar“. Na svoju (ne)sreću, Denis ima dovoljno novca da do kraja sprovede svoju zamisao: njegova godišnja plata iznosi 115.000 dolara.

Srodne teme:

  • Čovek-gušter

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.