U trendu

Čudne higijenske navike i rituali slavnih ličnosti

Svi mi imamo svoje male rituale i navike koje smo stekli vremenom. Neke od navika nas smiruju, neke čine da se osećamo bolje, a neke jednostavno primenjujemo nesvesno. Isto važi i za poznate ličnosti.

Neke od navedenih navika poznatih će vas nasmejati jer su zaista čudne. Bez obzira na njihovu slavu i novac, oni su obični ljudi koji priznaju da imaju čudne navike.

Na primer, Kameron Dijaz je opsednuta čišćenjem i već godinama ne dodiruje kvake rukama. Uvek koristi laktove kako bi otvorila vrata jer se plaši bakterija.

Džesika Simpson pere zube samo tri puta nedeljno. Uprkos svom biserno belom holivudskom osmehu, Džesika je otkrila da ne pere zube redovno. Ona kaže da koristi tečnost za ispiranje i konac svakodnevno, a četkicu tri puta nedeljno.

Pamela Anderson ima eizoptrofobiju, strah od ogledala i reflektujućih površina. Štaviše, ona ne voli da gleda sebe na televiziji.

Kit Harington je opsednut brojem tri. Rekao je kako je u tinejdžerskim danima imao problema sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem, a i dan-danas popije čašu vode iz tri puta ili pojede tri bombone pre emisije.

Ketrin Zita-Džouns je opsednuta svojim osmehom i izbeljivanjem zuba. Redovno koristi piling od jagoda i sode bikarbone, kako bi njeni zubi bili blistavo beli.

Džejk Džilenhal je u jednom intervjuu rekao da se ne kupa svakoga dana jer smatra da naša tela treba da sama obavljaju proces čišćenja i regeneracije.

Sandra Bulok koristi kremu za hemoroide u području oko očiju kako ne bi dobila bore i smatra da joj to pomaže. Stručnjaci su opovrgli njene tvrdnje, i rekli da ovakva krema može da ima nus pojave na osetljivom području kože.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar