„Čuvari plaže“ idu u penziju

Šta smo naučili gledajući seriju „Čuvari plaže“? Mnogo toga, a između ostalog i to da su kalifornijske plaže najopasnije, a istovremeno i najsigurnije mesto na svetu. Tamo se ljudi dave svakog minuta, ali skoro svi prežive, jer su tu momci i devojke koji budno čuvaju njihove živote.

Posle 11 godina prikazivanja, poslednja epizoda ove serije će biti snimljena u maju, na Havajima. Naime, ekipa „Čuvara plaže“ se tamo preselila, zamenivši Los Anđeles za plaže ovog ostrva. Tome su „kumovali“ havajski biznismeni, koji su u kampanju za dovođenje ekipe na ovu lokaciju uložili čak 3 miliona dolara. Cilj im je bio popularizacija Havaja i promocija turizma na ostrvu.

Ipak, malo su se kasno setili. Nekada super-popularna serija se sve slabije prodaje, pa su producenti odlučili da ekipu zadrže na okupu do maja, kada će uslediti zvanični kraj ovog projekta.

Posle svega, serija će ostati upamćena po tome što je u orbitu slavnih lansirala Pamela-u Anderson i Carmen Electra-u, kao i David-a Hasselhoff-a, zahvaljujući kome smo saznali o čemu sanjaju američke domaćice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.