U trendu

Da li možete da rešite ovu zagonetku za manje od 15 sekundi: Ali pazite, postoji zamka

Ovo je test koji će meriti vaše logičko rasuđivanje i inteligenciju. Kako imate samo 15 sekundi da ga rešite, morate da koristite brzinu računanja.

Treba napomenuti da ne stižu svi na vreme do tačnog odgovora. Ako možete da ga rešite, verovatno ste genije.

Dakle, da li ste spremni da testirate svoje matematičke veštine? Izolujte se na tiho mesto da biste mogli da pronađete željeni rezultat za minimalno vreme.

Da biste to mogli da rešite, morate da pronađete vrednost koju predstavljaju ptice i sve to za manje od 15 sekundi.

Da biste istakli svoju inteligenciju, zaboravite olovke, papire i kalkulatore. Iskoristite svoju mentalnu matematičku veštinu. Idite na sledeći pasus da biste saznali prednosti ovog testa.

Zašto uraditi ovaj test?

Sigurno ćete reći da je to lako. Ali prvi utisak može da vas prevari. Potrebno je dosta dobro znanje matematike. Zaista, ovaj zadatak testira vaš mozak, vaše pamćenje i vašu logiku. Tako da možete proveriti koliko ste pametni.

Rešenje

Odgovor je 3. Znajte da je samo 20% ljudi uspelo da pronađe ovaj odgovor na vreme. Zbog toga je ovaj izazov izuzetno zanimljiv.

Jeste li vi jedan od tih genija? Da li ste uspeli da pobedite štopericu.

U nastavku možete videti detaljne korake za rešavanje ove mozgalice.

Ako je 1 + ogledalo x ogledalo = 17, vrednost ogledala je: 17 – 1 / 2, ili 4

Ako je parfem x kozmetička torbica x kozmetička torba = 36, vrednost kozmetičke torbe je: 3, a parfema je 4, tako da se ova operacija može prevesti u 4 x 3 x 3 = 36

Ako je parfem x kozmetička torbica x 3 karmina = 72, ovu treću operaciju možemo prevesti kao 4 x 3 (3 x 2), tako da je vrednost karmina 2

Na kraju, rezultat matematičkog izazova je:

4 – 3 + 2 = 3

Ako ste pronašli odgovor za manje od 15 sekundi, onda čestitamo! Jer ovakvi zadaci zahtevaju dobar kapacitet u mentalnom proračunu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar