U trendu

„Da li si ti ozbiljna?“

Jedan blagajnik iz Njujorka preplašio je i oterao ženu pljačkaša na veoma jednostavan način. Samo ju je upitao: "Da li si ti ozbiljna?"
Policijski zvaničnici izjavili su da je blagajnik u banci iz Long Ajlanda u Njujorku postavio to jedno jednostavno pitanje potencijalnom pljačkašu.
Neobično pitanje ovog bankara bilo je, izgleda, dovoljno da preplaši ženu koja je osumnjičena za pokušaj pljačke. Čuvši ga, ona je pobegla iz banke bez ijednog novčića.
Iz policije kažu i da je osumnjičena ušetala u banku koja se nalazila u okviru supermarketa u gradu Senterič u državi Njujork, u Sjedinjenim Američkim Državama. Pošto je ušla u banku, predala je blagajniku poruku u kojoj je pisalo da mu preti vatrenim oružjem i da će pucati ako joj ne preda novac.
U tom trenutku blagajnik je pokazao svoju hrabrost u borbi protiv kriminala i upitao potencijalnu kradljivicu da li je ozbiljna.
Policija je dodala da je žena pobegla iz banke a da blagajniku nije ni pokazala pištolj.
Međutim, dodaje se i da je ova žena osumnjičena za krivično delo pljačke koja se dogodila pre nekoliko dana u banci u obližnjem gradu koji se nalazi na oko 80 kilometara istočno od grada Njujorka.
Izgleda da ovaj pokušaj krađe nije baš slučajnost. A da li je ova žena zaista bila ozbiljna u svojoj nameri da otvori vatru u slučaju da ne dobije novac ostaje nam da samo nagađamo.