Da li ste znali? Vaša ličnost je određena u zavisnosti od toga kako pišete ovo 1 slovo

Svako od nas ima svoj jedinstveni način kako piše slovo X, ali jeste li ikada razmišljali o tome kako vaš način pisanja može otkriti nešto o vašoj ličnosti?

Evo pregleda osam različitih načina pisanja slova X i šta svaki od njih može značiti:

1. Povlačenje od donjeg desnog ugla do gornjeg levog: Ukazuje na želju za napretkom, ali možda i na osećaj da ste zapeli u prošlosti.

2. Pisanje počevši iz donjeg levog ugla, pa zatim do donjeg desnog: Može ukazivati na otpor prema prošlosti i želju za brzim napredovanjem, ali s teškoćama u ostvarivanju tog koraka.

3. Početak iz gornjeg desnog ugla, prema donjem desnom: Pokazuje buntovnički duh, bez jasnog razloga za to.

4. Prva crta od gornjeg desnog do donjeg desne ugla, druga crta u suprotnom smeru: Može ukazivati da pokušavate fokusirati se na budućnost, ali vas deo prošlosti i dalje privlači.

5. Prva crta od gornjeg desnog do donjeg desne ugla, druga crta od donjeg levog do gornjeg desnog: Otkriva da se ne slažete s postojećim pravilima i da ste skloni razmišljanju van okvira.

6. Pisanje počevši iz donjeg levog ugla, pa prema gornjem desnom: Ukazuje na sklonost praćenju trendova i dobro snalaženje u njima.

7. Standardan način pisanja X koji ste naučili u školi: Indicira da cijenite red i disciplinu te se ne bojite da se pridržavate normi.

8. Započinjanje iz gornjeg desnog ugla: Više volite razmišljati izvan okvira i možda imate tendenciju da se suprotstavljate ustaljenim normama.

Koji god način da izaberete, vaš stil pisanja za slovo X može otkriti mnogo toga o vašoj prirodi i pristupu životu.

(danas.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.