Da li znate šta su “maramice za trudnoću”? Ovaj urnebesan video objasniće vam sve! (VIDEO)

Medicinska sestra hitne službe i odeljenja traumatologije iz SAD je na svom TikTok profilu otkrila kako je izgledala poseta žene koja je došla da se testira na polno prenosive bolesti.

Kao deo testa, medicinske sestre rutinski traže uzorak urina.

“Pa kad smo joj objasnili da nam je potreban urin za test na trudnoću, rekla je da ne postoji mogućnost da bi mogla biti trudna”,  objasnila je medicinska sestra. U tom trenutku ženi je postavila dva pitanja, prvo, ima li polne odnose, a drugo, je li je taj seks zaštićen.

Kada je žena odgovorila da ima seksualne odnose, ali da baš i ne koristi kontracepciju, onda ju je medicinska sestra upitala kako može da garantuje da nije trudna.

“Pa koristila sam te maramice za trudnoću”,  odgovorila je žena, na zaprepaštenje medicinske sestre.

@traumarn76

Whaaaa??? #tattooednurse #traumanurse #travelnurse #nursesoftiktok #cantmakethisup #howdumbareyou #smh #foryoupage #foryou

♬ original sound – The real TraumaRN76

Pacijentkinja je zatim nastavila da objašnjava da je uzela kutiju maramica koje koriste u bolnici i da ih je koristila na sebi prije i nakon seksa.

“Pa mi je onda pokazala ove i rekla “Znate, ovo su one maramice koje štite od trudnoće, nećete zatrudneti ako koristite ove maramice”, prisetila se medicinska sestra. Onda je izgubila strpljenje i šokirano je pitala da pojasni.

“Kako, dođavola, misliš da te ovo sprečava da zatrudniš”, rekla je medicinska sestra, na što joj je pacijentkinja rekla: “Pa pogledaj etiketu, tu je beba i precrtana je X-om, a to znači da ne možeš da zatrudniš ako ih koristiš”.

Medicinska sestra je zaprepašćeno rekla da simbol znači da se sa njima ne može brisati beba, što ne znači da one sprečavaju trudnoću. Onda ju je pitala koliko ih dugo koristi:

“Pa, ukrala sam kutiju odavde pre otprilike dva meseca i od tada ih koristim”, navodno je kazala pacijentkinja.

Nakon što su pogledali video, pratioci medicinske sestre su očajnički želeli da znaju da li je žena imala pozitivan test na trudnoću, na što je medicinska sestra odgovorila da nije bila trudna, ali da ima polno prenosive bolesti i hemijske opekotine.

“U redu, ali baš zbog toga bismo trebali da učimo decu reproduktivnom zdravlju u školi i kod kuće”,  komentarisala je jedna osoba na videu.

“Imala sam 17-godišnjakinju koja mi je rekla da joj je dečko rekao da ne može da zatrudni ako je na vrhu na prednjem sedištu njegovog kamiona”, napisala je druga osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.