U trendu

Da vam krene u životu: Uradite jednu stvar nakon buđenja i očekujte dobitak

Jednostavni jutarnji rituali mogu da otvore puteve novca i prizovu finansijsko blagostanje u vaš dom. Pre svega, potrebno je da dan započnete lišeni bilo kakve negativnosti. Ni u kom slučaju ujutru ne bi trebalo da se žalite na sve što vam ne ide u životu, na probleme sa kojima se svakodnevno susrećete. Ovakav stav može da preokrene ceo dan i prizove nepovoljne događaje i osećanja.

Umesto „loših“ misli, izgovorite rečenicu (naglas ili u sebi) za koju stručnjaci za feng šui kažu da nosi posebnu energiju:

„Kosmičko obilje se manifestuje protokom novca u našim životima.”

Ovim pravilom treba da se vodite već od samog početka dana. Stvaranje pravog toka energije privući će novac u vaš dom. Meditacija u trajanju od pola sata ujutru tokom tri meseca može da ima značajan uticaj na materijalnu situaciju. Nakon buđenja, potrebno je da ostanete u krevetu, zatvorite oči i zamislite tok novca.

Ceo svet je prožet njegovom energijom. Potrebno je da se osećate kao deo ovog toka i pozovete finansijsko blagostanje u svoj život. Takođe, poželjno je da zamislite da ste dobili novac, neku materijalnu vrednost na dar. To može da bude zaista novac ili luksuzna kutija za nakit. Zatim, u mislima potrošite taj dobitak na nešto o čemu maštate već duže vreme – kupite stan, skupoceni auto, kuću na selu…

Glavni zadatak je da pokrenete pravi tok energije i misli od samog početka dana, tek tada možete da očekujete priliv novca, kažu stručnjaci

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.