U trendu

Dajana kakvu niko nije poznavao: Bila je histerična, plakala je, razbijala nameštaj i vikala

Biografija Kamile Parker Boules otkrila je nove detalje u ‘ljubavnom trouglu’ između Kamile, princeze Dajane i princa Čarlsa. Kamili se svidela nežna Dajana, a na prvi pogled je i Kamila bila simpatična Dajani. Čarlsova izabranica osvojila je njegove prijatelje, ali neki su ipak bili zabrinuti.

– Ona nije za njega – pričali su. Osim toga, složili su se kako Dajana još ne zna u šta se ‘uvalila’.

– Prava sam srećnica, postaću princeza – hvalila se.

Kraljica je u početku bila jako zadovoljna Dajanom koja je bila unuka njene stare prijateljice Lejdi Fermoj. Elizabeta je kasnije zažalila i napala svoju prijateljicu koja joj nije otkrila da je Dajana psihički nestabilna i problematična.

Čarlsu se Dajana odmah svidela jer mu se činila ‘prikladnom’. Nadao se da će iz njihovog prijateljstva jednog dana nastati ljubav. Ono što nije uočio bila je Dajanina nezrelost. Buduća princeza živela je u svetu fantazija – obožavala je ženske časopise i ljubavne romane, a verovala je da je istina sve što u njima piše. Ubrzo nakon veridbe, Dajana se preselila u kraljevsku rezidenciju gde je živela sa kraljicom. Tamo je dočekalo pismo od Kamile koja je htela da postane njena prijateljica. Otišle su na ručak i družile se, a Dajana joj se pohvalila prstenom.

Ona nikako nije mogla da gleda na Kamilu kao na prijateljicu. U njenoj glavi bile su suparnice, a Kamila je sa njom izlazila zbog toga jer je htela da proceni može li njena afera sa Čarlsom da se nastavi.

Postala je paranoična, a za nastalu situaciju bio je kriv samo Čarls koji Dajani nije priznao kako je ona njegova bivša devojka već je predstavljao kao staru prijateljicu. Osim toga, nikad joj nije dao do znanja da za njega postoji samo Dajana i da je ona njegova nova izabranica.

– Napravio je ogromnu grešku. Dajana mu se jako sviđala, ali oni nisu bili jedno za drugo. Dok je ona čitala ljubavne romane, on je ‘gutao’ eseje i istorijske knjige – rekao je Čarlsov prijatelj.

Kako se venčanje približavalo, Dajana je postajala sve nesigurnija u sebe i Čarlsa. Postala je histerična, često je plakala i menjala raspoloženja. Nagovarala je poznanike da ‘špijuniraju’ Kamilu, a neke je čak pokušala da okrene protiv nje. Mrzela je da bude sama pa je tada postala paranoična. Bila je ljubomorna na sve koji su se družili sa Čarlsom, uključujući i njegovu majku. Kada je pričao nasamo s kraljicom, Dajana je bila uverena da razgovaraju o njoj.

Niko nije posumnjao da su česte promene raspoloženja naznaka za bulimiju od koje je patila. Mnogi smatraju da je ‘okidač’ za bolest bila slava i stres koji su je pratili nakon zaruka s Čarlsom. Kamila je zbog Dajane pokušava da izbegne Čarlsa. Kada bi je pozvali na druženje ona bi odbila, a nije dolazila ni na svečanosti kojima je on prisustvovao.

Dve nedelje pre kraljevskog venčanja Dajana je pronašla narukvicu koju je Čarls nameravao da pokloni Kamili. Na njoj su bili inicijali ‘G’ i ‘F’ kao ‘Gladys’ i ‘Fred’, a to su bili nadimci koje su dali jedno drugom. Ona je poludela i direktno pitala Čarlsa šta oseća prema Kamili, ali on joj nije dao odgovor. Ipak, stvari su otišle predaleko i Dajana je morala da se uda za Čarlsa. Iako je medeni mesec trebalo da bude prilika kada će napokon uživati, situacija je bila potpuno drugačija. Tamo su shvatili da nemaju ništa zajedničko.

Dajana je pronašla dugme za manžetu za koje je smatrala da mu je poklonila Kamila i napala je Čarlsa.

– Kamila ti je ovo poklonila – upitala ga je.

– Da, i šta sad? To je poklon od prijateljice – rekao je Čarls.

Jednom prilikom iz dnevnika mu je ispala Kamilina fotografija. Njeni ispadi ljubomore bili su sve gori. Bila je besna pa je povraćala, a sve to zbog Čarlsove bivše devojke. Scene je priređivala i pred njegovim prijateljima. Plakala je i udarala nameštaj čak šest sati. Dajana je vikala iz sveg glasa i razbijala sve pred sobom.

Zbog bulimije odlazila je psihijatru, a on je ustanovio kako slabašna Dajana ne može da se nosi sa pritiskom, prenosi 24sata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)