Darežljivi turista

Jedan pijani čovek razdelio je svoje nasledstvo! Neverovatno, ali ipak istinito!
A sve se dogodilo se u Madridu, u Španiji.
Jedan Britanac koji je pristigao na španski aerodrom odveden je u pritvor nakon što je malo više popio — ali ne zbog toga što se loše ponašao, već zato što je bio možda malo previše darežljiv.
Na kraju se ispostavilo da je ovaj turista nedavno dobio nasledstvo, i da je od tada počeo da ga poklanja. Tako je, izgleda, bilo i ovog puta sa 72.285 dolara koje je nosio sa sobom u gotovini i u putničkim čekovima.
Predstavnici španske policije rekli su da su ljudi na Son Sent Džon aerodromu na Palma de Majorci obavestili policiju jer je jedan čovek "koji je izgledao kao skitnica" i "koji je zaudarao" delio novac. Zaista neverovatno!
Utvrđeno je da je ovaj čovek podelio na hiljade evra, a da nije ni shvatao šta zapravo radi.
"Pošto je sleteo na aerodromski terminal, počeo je da deli novac u gotovini i pri tom se smejao", izjavili su iz policije.
Policajci su dodali da je ovaj čovek — koji je kasnije identifikovan kao Džejms B. N. iz Mančestera, u Engleskoj — odveden u pritvor, a odmah posle toga ubeđen da skloni novčanik i da se prvim avionom vrati svojoj kući.
Predstavnici britanskog ministarstva spoljnih poslova informisani su o ovom događaju, ali konzularni zvaničnici nisu morali da intervenišu pošto se ovaj 59 godina star čovek vratio iz inostranstva sledećim letom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.