Demi Mur prodaje kuću u kojoj je pronađen mrtav mladić

Američka glumica Demi Mur odlučila je da proda svoju vilu na Berveli hilsu nakon što je 19. jula u bazenu njenog imanja pronađeno telo jednog mladića, čije okolnosti smrti još nisu poznate, prenose danas lokalni mediji u SAD.

Demi Mur, koja nije bila u kući kada se dogodila nesreća, izjavila je da više nikada neće kročiti u nju i da želi da je odmah proda.

Bivša supruga Brusa Vilisa (52) je tada bila u inostranstvu sa svojom porodicom, preneo je portal TMZ i dodao da je na imanju Demi Mur bilo održano slavlje verovatno bez njenog znanja.

Glumica poseduje kuću u američkoj saveznoj državi Kaliforniji od 2003. godine. Kuća, kupljena za osam miliona dolara, ima pet spavaćih soba i šest kupatila.

Demi Mur (52) je zahvaljujući nastupima u filmovima „Duh“, „Nepristojna ponuda“ i „Striptiz“ postala jedna od najpoznatiji glumica u Holivuda. 

Bila je udata za glumca Brusa Vilisa s kojim ima tri ćerke. Kasnije se udala za glumca Eštona Kučera i razvela pre dve godine. Demi Mur i Kučer su tokom braka osnovali Fondaciju za borbu protiv seksualne eksploatacije devojčica širom sveta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.