Deni DeVito se razvodi nakon 34 godine braka

Glumica Rea Perlman (68) nedavno je objavila na društvenoj mreži kratki film u režiji njenog supruga Denija DeVita (71) i napisala koliko je ponosna ‘na svog muža’ i njihovu decu.

Par koji je zajedno 34 godine odlučio je da je njihovom braku došao kraj. Deni i Rea rastavljeni su od 2012. godine, a Deni je tada rekao da iako više ne žive zajedno, ‘još uvek su par’.

Rea je tada ostavila Denija zbog nabacivanja drugim ženama, a navodno je varao i ovog leta sa direktorkom španskog filmskog festivala.

Glumački par sada raspravlja o rastavi vrednoj 140 miliona dolara.

– Deni i Rea su i ranije prekidali ali sada je zaista svemu došao kraj. Već godinama vode odvojene života, a tako će i ostati – rekao je izvor blizak paru, a prenose američki mediji.

Supružnici još nisu objavili da se rastaju zbog njihovo troje dece, Danijela (29), Grejs (31) i Lusi (33). Naime, svesni su da će se dići medijska hajka pa će privatnost dece biti narušena.

Deni i Rea su prošle godine prodali zajedničku vilu na Beverli Hilsu za 28 miliona dolara. Sada se spremaju da prodaju kuću u Malibuu.

– Rea Denija i dalje voli, ali je napokon shvatila da se on nikada neće promeniti – dodao je izvor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.