U trendu

Deset najbolje obučenih na dodeli Oskara

U poređenju s ceremonijom dodele Oskara u poslednjih nekoliko godina, kada su vladale bež i zlatna boja, ove godine crveni tepih bio je prepun iznenađujućih silueta, pernatih detalja i zanimljivih kreacija. Evo nekoliko haljina koje su prema mišljenju stručnjaka i stilista dobro izabrane za tu priliku.
Kejt Blanšet je najverovatnije izabrala najbolju trudničku haljinu koja je viđena do sada.
Hajdi Klum bila je u haljini koju je dizajnirao Galijano. Kreatoru je pošlo za rukom da učini da podignuti okovratnik izgleda glamurozno, a Hajdi je i ovog puta podsetila svet zašto je supermodel.
Ketrin Hajgl nosila je haljinu s bretelom na jednom ramenu – najsavršeniju crvenu haljinu za plavušu.
Ejmi Adams bila je u kreaciji Proenca Šolder s topom koji je mnogima pomogao da na trenutak zaborave boju njenog glasa tokom intervjua koje je davala.
Kalista Flokhart u svojoj sivo-beloj talasastoj haljini ovog puta je izgledala mnogo manje mršavo i mnogo normalnije.
Kameron Dijaz bila je u Diorovoj kreaciji. Ovog puta kritičari su spremni da joj oproste kontroverznu i ekstravagantnu Valentinovu haljinu koju je nosila na prošlogodišnjoj dodeli Oskara.
Džesika Alba, koja zapravo nikada i ne izgleda loše, konačno je uspela da pronađe način kako da je Holivud shvati ozbiljno – ovoga puta u haljini boje plavog patlidžana s dodatkom perja u istoj boji.
Keli Preston nosila je kreaciju Roberta Kavalija, kome je konačno uspelo da Džonija T. učini 20 godina mlađim.
Keri Rasel u kreaciji Nine Riči pokazala je da je izgubila kilograme nakon porođaja. Uz minimalističku šik haljinu imala je i zanosnu oglicu.
Penelope Kruz bila je u haljini koja je prava i bez ikakvih mana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.