U trendu

Devojka tvrdi da je uvećala GRUDI na potpuno PRIRODAN NAČIN

Kejsi Džonson, koja je imala male grudi, otkrila je tajnu kako ih povećati bez odlaska pod nož, piše The Sun.

Ona tvrdi da je povećala njihovu veličinu tako što je konzumirala „dobre masti“. Kejsi je, kaže, pre godinu i po počela „intuitivno“ jesti i tako je povećala grudi, a da se nije udebljala više od dva kilograma.

„Pre nego što kažete da sam se zapravo udebljala – dobila sam nešto više od dva kilograma i to definitivno ne bi uticalo na moje grudi na način na koji je uticalo“, rekla je Kejsi u videu na TikToku.

Kejsi je podelila fotografiju pre i posle na kojoj je u bikiniju s vidljivo drugačijim grudima.

@awholelottahealth

Reply to @lea_osaki a lot went into the transformation 😂 like for part 2

♬ As It Was – Harry Styles

„U martu, 2021. možete videti da baš nemam grudi. U tom sam trenutku brojala kalorije otprilike tri godine. Bila sam tada na strogom režimu ishrane koji mi nije dopuštao da jedem dovoljno masnoće, tako da sam konzumirala oko 60 grama masti dnevno, što nije ništa“, rekla je.

Kejsi je počela „intuitivno jesti“ i prestala se bojati dodavanja maslinovog ulja, avokada, orašastih plodova i bilo kakvih masnoća u hranu.

„Onda sam otišla u Meksiko i definitivno sam ponovno dobila koje kilo nakon svog intuitivnog hranjenja. Ali u Meksiku sam dobila kovid-19 i to me nateralo da stvarno preispitam svoje zdravlje. Počela sam uzimati vitamine i mislim da je to napravilo veliku razliku“, ispričala je.

Ne postoji naučni dokaz koji bi potvrdio njenu teoriju da je salo „gađalo“ određene delove njenog tela. Međutim, poznato je da konzumacija „dobrih masnoća“ poput avokada i zdrava ishrana s dovoljno kalorija može dati ljudima zdravije, prirodnije obline.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar