Dirljiva ljubav jedne krave, svako jutro čeka zagrljaj farmera (video)

Džena, krava koja je trebala da daje mleko, trebala da bude prodata za meso, jer se otelila neplodna i ne može da daje mleko. Ipak, kad je imala samo tri dana, Rajan Filips (42) i Malori Šerman (34) primili su je na svoju farmu, prenose mediji.

Filips ju je hranio i brinuo se o njoj i tako se među njima rodila snažna veza, tako da je Džena postala vrlo nestrpljiva da ga ujutro pozdravi. Svako jutro priviri na njihov kuhinjski prozor i glasno muče da mu poželi dobro jutro.

Cows Calling for Dad at the Window

Jenna really loves her dad. Sometimes she just gets impatient for him to come outside, so she calls to him from the window. This morning Maisie, Polly, and Fiona decided to come say hi too.If we reach 11 supporters soon, we will have a live watermelon party with the animals! Click the link below to make a monthly donation of $4.95 and get special behind the scenes videos and other benefits!

Gepostet von Life With Pigs am Sonntag, 26. Juli 2020

– Džena se prema meni odnosi kao prema svojoj najboljoj prijateljici. Doživela me kao da sam joj mama kad je bila mala, dok sam je hranio na bočicom. Znala je da me udari u stomak u očekivanju da izađe više mleka.

Provodio sam svaku noć razgovarajući s njom i ležeći u njenoj blizini u štali, brinući se da je zdrava i srećna. Tako sada imamo snažnu vezu zbog koje svako jutro traži zagrljaj – objašnjava Rajan. Osim toga, i tokom dana voli da provodi vreme s njim, uz pokoji lagani zagrljaj i češkanje.

– Mi smo uistinu najbolji prijatelji i ona je definitivno jednako član naše porodice – kaže farmer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.