U trendu

Dobar provod i prosidba na Sea Dance festivalu

Na drugoj večeri Sea Dance festivala temelj za dobru atmosferu u kojoj je uživalo oko 25.000 posetilaca postavili su članovi Dubioza kolektiva, a status zvezda večeri pripao je Rudimentalu.

Veče je obeležila prosidba u Cinema zoni, a reč je o paru iz Velike Britanije.

Devojka je, naime, momka iznenadila ulaznicama i putovanjem na Sea Dance, a on je „uzvratio“ prosidbom i dobio pozitivan odgovor.

Kolektiv Rudimental preneo je svoje veliko koncertno umeće na sinoćnji di-džej nastup pred punom glavnom binom.

Uz pohvale za morsko izdanje Exit Avanture i obećanje da će se vratiti čim pre u Crnu Goru, dvojac za di-džej kormilom na Jazu, držao je publiku u konstantnoj euforiji nižući nove verzije svojih hitova „Not Givin In“, „Waiting All Night“, „Free“.

Izveli su i numeru koja doslovno opisuje šta se sinoć desilo na Sea Dance festivalu – „Feel The Love“. Pred kraj nastupa, sa bine široke 40 metara čuo se i glas Boba Marlija uz pesmu „One Love“ koju su svi u publici pevali zajedno.

U istom tonu nastavio je i dvojac hitmejkera Sigma. Na Sea Dance festivalu druge večeri nastupili su i Fred V & Grafix i holandski trio Black Sun Empire.

Temelj za takvu atmosferu na Jazu postavili su članovi popularne balkanske grupe Dubioza kolektiv.

Na bini Dance Paradise počele su i dnevne žurke uz nastup američkog kolektiva Crew Love koji čine Soul Clap, PillowTalk i Nick Monaco, a večernji termin pripao je  australijskom duetu Flight Facilities.

Zapažene nastupe imali su i britanski producenti Star Slinger i TCTS.

Večeras na Jaz stiže nekadašnja pevačica čuvenog sastava Moloko Roisin Murphy i biće ovo njen premijerni nastup u Crnoj Gori, u sklopu svetske turneje na kojoj promoviše novi album „Hairleš Toys“.

Na Dance Paradise bini večeras će nastupiti James Zabiela poznat po nepogrešivim setovima, a za kraj dnevnih žurki na plaži očekuje se hit duo Bondax.

U prethodna tri dana, u kamp Sea Dance festivala stigli su posetioci iz svih krajeva sveta, a broj inostranih posetilaca je u odnosu na prošlu godinu udvostručen, a najveći broj njih dolazi iz zemalja Zapadne Evrope.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar