U trendu

Dogovorio sastanke sa šest žena iste večeri, evo kako mu se to obilo o glavu (foto)

Kada je Lizet Pajlant iz Vašingtona pristala da se nađe na piću sa nepoznatim muškarcem kog joj je namestila prijateljica, nije ni slutila kakav je preokret očekuje. Pre nego što se uopšte pojavila u baru gde je trebalo da se nađu, prijatelj joj je poslao poruku da je procenio da joj frajer neće odgovarati i posavetovao je da odustane.

Lizet je ipak odlučila da popije piće sa udvaračem, a stvari su postale pomalo neprijatne kada se, nakon 45 minuta pojavila još jedna devojka koja je sa njim imala dogovoren sastanak.

On je to pokušao da reši tako da je počeo da se pretvara da mu je Lizet prijateljica, a ona je prihvatila igru kako bi novopridošloj Keti bilo manje neprijatno. Kada je otišao do toaleta, otkrila joj je o čemu se radi. I taman kad su nameravale da ga prozovu zbog njegovog ponašanja, pojavila se i treća devojka- Rajli.

Njih tri su se uputile u susedni bar, kako bi na miru popile piće, a Lizetin prijatelj im je javio da je njihovom nesuđenom udvaraču došla još jedna devojka. Tada su se vratile i po nju. Lizet je celu priču prenosila putem Tvitera, pa se tako otkrilo da je navodni menadžer dogovorio susret sa čak šest devojaka iste večeri.

Preostale dve su Lizetini prijatelji presreli i uputili u situaciju, a zatim su se i one pridružile ovom neobičnom skupu. Navodno je na pitanje, kako je mogao da se dogovori sa toliko žena u isto večer, muškarac je odgovorio:

„Ja sam projekt menadžer i sasvim dobro upravljam svojim vremenom“, prenosi britanski Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.