Dokaz vanzemaljskog života? U Meksiku otkriveni čudni artefakti i skulpture (video)

Neke skulpture imaju abnormalno velike oči i veliku izduženu glavu koja ne predstavlja ni jednu vrstu koja je ikada živela na Zemlji. Teoretičari zavere veruju da ti čudni artefakti pripadaju vanzemaljcima koji su posetili Zemlju pre nekoliko hiljada godina ili da su skulpture napravili ljudi koji su ih videli.

Neke od skulptura prikazanih u videosnimci izrađene su od istih materijala koje su koristili drevni Meksikanci, poput vulkanskih stena i obsidiana (kamen od rastopljene lave koji je sličan granitu). Na nekima se vide i ostaci boja.

Osim skulptura, neki likovi su uklesani u stenama i zidovima unutar pećina ili se nalaze na samim skulpturama. Prikazani likovi imaju izdužene glave i široke oči, neki imaju krune i drže manja bića, a neki prikazuju određene situacije.

Youtuber UFOmania napravio je videokompilaciju koja prikazuje različite skulpture i artefakte otkrivene u Meksiku. Zapanjujući video vrlo je brzo postao hit na društvenim mrežama.

– Mnogi znaju za Klaus Dona artefakte. Ima ih još jako puno tamo odakle su došli. Sve više lokalnih stanovnika i poljoprivrednika pokazuje svoje privatne artefakte. Srećom, nisu ih dali institutu Smithsonian ili slično za daljnju analizu – stoji u opisu videouretka.

Klaus Dona je istraživač, tragač za artefaktima i kustos u muzeju u Beču, poznat po najvećoj zbirci na svetu neobičnih i neobjašnjivih artefakata, prenose mediji u regionu.

Njegov rad, kome je posvetio mnogo godina života, vodio ga do pronalaska čudnih predmeta koje nauka ne može da objasni. Neobična zbirka dostigla je brojku od 3000 predmeta koji nemaju naučno objašnjenje, a dolaze ili iz privatnih kolekcija ili iz muzeja koji su mu odobrili pristup. U zbirci koja čini njegovu „kolekciju“ nalaze se piramide, neljudski dizajn lubanje, kristalne lubanje, ogromne ljudske kosti, itd.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.