U trendu

Domaćica postala hit na internetu: Svi se smeju ponudi za brak koju je dobila, ali i njenoj reakciji

Na društvenoj mreži TikTok najveći broj profila pripada deci i mladima, gde snimaju razne interesantne sadržaje, a da ima i starijih koji se ne libe da pokažu svoju duhovitost, kreativnost i ujedno nasmiju ostale, pokazala je žena koja je preko noći postala viralni hit.

Reč je o starijoj gospođi, domaćici, koja zajedno sa “komšijom”, kako ga nazivaju pratioci, snima skečeve iz svakodnevnog života i na taj način privlači pažnju sve šire publike, zbog čega su se njeni video snimci našli i na drugim društvenim mrežama.

Jedan nedavno objavljeni silno je nasmejao korisnike društvenih mreža, kada je ova starija žena dobila bračnu ponudu od “Amerikanca”, baš u trenutku kada je krenula po vodu.

Stariji gospodin kog predstavljaju kao “Amerikanca”, joj se otvoreno “nabacivao”, uveravajući je da mu pored njega neće ništa nedostajati, pa je, eto, došao da proveri da li je razmislila o zajedničkom životu sa njim.

,,Dok odem do vode, videću, predomisliću se možda. Dobro, ako me dugo nema… Nešto si mi, brate, uranio. Dobro, videću, doviđenja“, nećkala se žena, ali udvarač nije odustajao.

@ja.sam.nana

♬ original sound – Nada Husti

Komentari na ovaj, samo jedan od mnogobrojnih skečeva, ne prestaju da stižu.

Ovakvi komentari mogu da se vide ispod gotovo svih njenih video snimaka u kojima se ne libi da opsuje, ogovara, deli životne lekcije, pokazuje kako se rade kućni i seoski poslovi, daje praktične savete ili peva, piše Blic.

Pratioci su se, čini se, sa vrednom, zabavnom i simpatičnom ženom poistovetili pa joj svakodnevno pišu i podržavaju ono što radi, a neki od njenih video snimaka imaju i na desetine hiljada pregleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar